Menu
0
Voor 12 uur besteld? Zelfde werkdag verzonden
Altijd lage verzendkosten.
Alles direct uit voorraad leverbaar
20Apr2021
Vogelgaas

Vogelgaas

Speciaal vogelgaas is ideaal voor het bouwen van een volière. Dit gaas wordt ook wel volièregaas genoemd en staat bekend om de kleine openingen. Door de kleine openingen zorgt het gaas ervoor dat je vogels altijd veilig zitten. Je hoeft met vogelgaas niet bang te zijn dat er vogels ontsnappen of dat roofdieren bij je vogels kunnen komen.

Bij Giga Gaas hebben we een uitgebreid assortiment dat bestaat uit volièregaas in verschillende soorten en maten. Dit gaas is ontzettend sterk waardoor het ook geschikt is voor de afrastering van je tuin of voor je konijnenhok.

Welke soorten vogelgaas zijn er?

Ons assortiment bestaat uit verschillende soorten vogelgaas. Hieronder hebben we de verschillende soorten op een rijtje gezet.

Verzinkt vogelgaas

Verzinkt gaas is in een zinkbad gedompeld, waardoor het gaas een dun beschermlaagje eromheen krijgt. Dit laagje beschermt het gaas tegen roest en corrosie. 

Geplastificeerd vogelgaas

Het geplastificeerde volièregaas heeft een plastic laagje over het gaas. Dit laagje zorgt voor extra stevigheid, maar biedt ook bescherming tegen roest en corrosie. Bij Giga Gaas heb je de keuze uit groen en zwart geplastificeerd gaas. Het zwarte volièregaas zorgt ervoor dat je een goede inkijk hebt in je volière, waardoor je de vogels goed kunt zien. Terwijl het groene gaas minder opvalt in je tuin.

RVS vogelgaas

Tegenwoordig kiezen veel mensen voor RVS gaas als ze een dierenverblijf bouwen. Roestvrij staal voorkomt zinkvergiftiging bij dieren dat veroorzaakt wordt door verzinkt gaas. Daarnaast heeft RVS volièregaas nog veel meer voordelen, zoals: een lange levensduur, beschermd tegen roest en geschikt om onder de grond te verwerken.

Vogelgaas bevestigen

Om gaas te bevestigen op hout kan je het beste draadkrammen of schroeven met een grotere kop gebruiken. Bij een aluminium constructie wordt er vaak gekozen om het vogelgaas te bevestigen door popnagels te gebruiken.

Koop goedkoop vogelgaas bij Giga-Gaas.nl

Aan het zoeken naar vogelgaas? Dan hebben wij altijd het juiste gaas om een veilig en mooi vogelverblijf te maken. Van RVS gaas tot geplastificeerd gaas: wij hebben het allemaal. En natuurlijk profiteer je bij ons van de laagste prijzen, want Giga Gaas is keihard de goedkoopste op het gebied van gaas. Heb je vragen over vogelgaas? Onze klantenservice helpt je graag!

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »

Abonneer op onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.