Bezorgen & Ophalen

Verzenden

Zodra wij uw betaling hebben ontvangen voor 12 uur op werkdagen, dan versturen wij uw bestelling nog dezelfde dag. De levertijd binnen Nederland en België is normaal gesproken 1 werk dag, voor andere landen geldt een levertijd van 2 tot 5 dagen. Palletvracht kan soms iets langer nemen.

Verzendkosten
Tijdens de bestelprocedure rekent de webshop de verzendkosten voor u uit aan de hand van uw bestelling. U ziet de totale kosten dus voordat u definitief betaalt.

Wij verzenden onze producten als pakket of per pallet of komen de bestelling zelf bezorgen. Globaal komt dit op het volgende neer. Producten die onder de 20kg en maximaal 1.20m lang zijn, wij deze verzenden als pakket. Dat zijn de meeste rollen gaas van maximaal 50m lengte, lichte variant en tot 120cm hoog. Bundels van 3-8 stuks palen van maximaal 120cm gaan ook als pakket.

Producten boven de 30kg. of langer dan 120cm. worden per koerier, of door ons zelf bezorgd, dus deze kunnen een paar dagen langer duren voordat ze bezorgd worden - u mag ons altijd even bellen wanneer u het beste uitkomt, dan houden we daar zoveel mogelijk rekening mee.

Wanneer uw bestelling verschillende items bevat, dan kan het zijn dat we uw bestelling met verschillende koeriers verzenden, geen nood dus wanneer het ene product eerder komt dan de andere, dat komt vaak doordat we de pakketten met verschillende koeriers hebben verzonden vanuit verschillende magazijnen!

**IVB MET DE UITBRAAK VAN HET CORONAVIRUS KAN HET ZIJN DAT UW BESTELLING IETS LANGER OP ZICH LAAT WACHTEN DAN NORMAAL. DE KOERIERS DOEN HUN BEST, ECHTER, DOORDAT VEEL KLANTEN NU ONLINE BESTELLEN ZIJN DEZE DRUKKER DAN NORMAAL. HOUDT U DAAR A.U.B. REKENING MEE WANNEER U UW BESTELLING VERWACHT**

Binnen Nederland
Per (gecombineerd) pakket van maximaal 20kg: €5.95

België

Per (gecombineerd) pakket van maximaal 20kg: 7.95

Rest EU
Op aanvraag.

Afhalen

OP 24 EN 25 JUNI IS DE WEG AFGESLOTEN VOOR ALLE VERKEER, DUS ZIJN WIJ NIET BEREIKBAAR OM BESTELLINGEN AF TE HALEN! DIT IS OOK HET GEVAL VAN 6 JULI T/M 10 JULI!

Giga-Gaas biedt u de mogelijkheid uw bestelling af te halen bij onze opslag in Doesburg.

Het afhalen van uw bestelling is mogelijk tijdens de onderstaande openingstijden. Onze opslag bevindt zich in het buitengebied van Doesburg.

Tijdens het bestelproces heeft u de mogelijkheid om de afhaal optie aan te vinken. Kiest u voor afhalen, dan ontvangt een bevestigingsmail zodra uw bestelling klaar ligt om af te halen.

Betaalwijze
Naast het betalen via deze website is het voor afhalers ook mogelijk om contant of met de pin te betalen.

Afhaaladres:

Giga-Gaas
(Ingang achterkant van de schuur)
Eekstraat 14
6984AG  DOESBURG
Tel : 0313-410787
E-mail: [email protected]

Openingstijden
9 uur t/m 17 uur  -  Maandag
9 uur t/m 17 uur  -  Dinsdag
9 uur t/m 17 uur  -  Woensdag
9 uur t/m 17 uur  -  Donderdag
9 uur t/m 16 uur  -  Vrijdag
Gesloten - Zaterdag & Zondag

**LET OP**

IVB WEGWERKZAAMHEDEN AAN DE EEKSTRAAT ZIJN WIJ MOEILIJKER TE BEREIKEN DAN NORMAAL, U  KUNT HET BESTE DE AANWIJZINGEN VOLGEN OM ONS TE BEREIKEN - DE VERKEERSREGELAARS LATEN KLANTEN DOOR WANNEER U ZEGT DAT U VOOR ONS KOMT.

OP 24 EN 25 JUNI IS DE WEG AFGESLOTEN VOOR ALLE VERKEER, DUS ZIJN WIJ NIET BEREIKBAAR OM BESTELLINGEN AF TE HALEN! DIT IS OOK HET GEVAL VAN 6 JULI T/M 10 JULI!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x