Over ons

Giga-Gaas.nl verkoopt verschillende soorten gaas en toebehoren.

Zo kunt u bij ons terecht voor onderandere Schapengaas, Tuingaas, Paardengaas, Houtenpalen, Kippengaas & Volieregaas.
Naast deze verschillende soorten gaas verkopen wij ook draadkrammen en zijn wij constant bezig met het uitbreiden van ons assortiment. Zo proberen wij u te voorzien in uw behoefte naar diverse soorten gaas.

Wij zijn een dochteronderneming van een importbedrijf, ons gaas wordt rechtstreeks vanuit de fabriek in het buitenland aan ons verzonden, hierdoor kunnen wij onze producten voor zeer scherpe prijzen aanbieden.
Wij verzenden uw bestelling tegen redelijke verzendkosten, ook kunt u ervoor kiezen om uw bestelling af te halen op onze bezoektijden

Bij Giga-Gaas.nl kunt u betalen op onze webshop. Indien u ervoor kiest uw bestelling zelf op te halen kunt u naast betalen via de webshop ook bij ons pinnen.

 

Giga-Gaas biedt u de mogelijkheid uw bestelling af te halen bij onze opslag in Doesburg (Tijdens kantooruren). Het voordeel van afhalen is dat u geen verzendkosten betaalt.

Onze opslag bevindt zich in het buitengebied van Doesburg.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x