Menu
0
Snelle verzending.
Altijd lage verzendkosten.
Alles direct uit voorraad leverbaar
19Jul2022
10 leuke kippenren ideeën

10 leuke kippenren ideeën

Heb jij een paar kippen in huis gehaald? Of ben je van plan dit te gaan doen? Dan is het zaak om een goede kippenren te hebben. Je wilt immers dat je kippen straks het goed hebben, terwijl de ren er ook nog eens prachtig uitziet. Ontbreekt het je eventjes aan inspiratie? Dan is het zaak om deze blog goed door te nemen. Je vindt hier namelijk 10 leuke kippenren ideeën.

1. De moderne kippenren

In de eerste plaats is een moderne kippenren zeker het aanraden waard. Dit is een ren dat voor wat meer moderne stijlen gaat. Denk dan bijvoorbeeld aan strakke donkere kleuren en kunststof als materiaal. Zo kies je voor een opvallend design.

2. Geïnspireerd door Lord of the Rings

Als tweede kun je ook voor een design kiezen dat door de Lord of the Rings is geïnspireerd. Je hebt namelijk een kippenren dat lijkt op het huisje waarin de hobbits wonen. Het leuke aan deze kippenren is niet alleen dat, maar ook dat het schattig is qua design. Dit is zeker iets wat je tuin opvrolijkt.

3. Een kippenren in de bomen

Ook is het een goed idee om voor een kippenren in de bomen te kiezen. Deze verbind je aan een boomstam dat een meter hoog is. Het design van deze kippenren is erg leuk, terwijl het ook nog eens praktisch is. Dit is dus zeker het proberen waard.

4. Een klassiek design

Tevens kun je voor een klassiek design kiezen voor een kippenren. Waarom zou je immers iets wat werkt aan moeten passen? Het handige aan deze optie is dat je deze soort kippenren zo gevonden hebt.

5. Het gezellige huisje

Een ander leuk design is een kippenren dat lijkt op een klein huisje. Dit staat erg schattig, terwijl het ook qua design erg efficiënt is. Sla deze optie dan ook zeker niet over het hoofd.

6. Een gazen huisje

Wil jij een kippenren met het design van een huisje met een twist? Kies dan voor een design waarbij kippengaas wat meer gebruikt als deel van de muren. Zo heb je zeker een originele kippenren.

7. In de vorm van een boot

Ook kun je voor een avontuurlijk design gaan in de vorm van een boot. 

8. Een groot vogelverblijf

Wil je jouw kippen wat meer ruimte geven? Kies dan voor een vogelverblijf waarin de kippenren zich bevindt. Dit is ook nog eens veiliger voor je kippen.

9. Het binnenhuisje

Tevens is een binnenhuisje een leuk design om voor te kiezen. Je kippenren is dan in feite een mini versie van je schuur.

10. Een stoere kippenren

Tot slot kun je voor een stoere kippenren kiezen. Daarbij is het design lekker strak en kies je voor groffen en donkere kleuren.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »

Abonneer op onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.