Menu
0
Voor 12 uur besteld? Zelfde werkdag verzonden
Altijd lage verzendkosten.
Alles direct uit voorraad leverbaar
01Jun2021
Gaas als vogelwering voor zonnepanelen

Gaas als vogelwering voor zonnepanelen

Kortere levensduur en minder rendement

Heeft u last van vogels onder zonnepanelen? Dan is het van belang om zo snel mogelijk vogelwering te plaatsen, zodat uw dure zonnepanelen beschermd worden. Een vogelnest onder uw zonnepanelen heeft een negatief effect op de ventilatie, waardoor er schimmels en algen kunnen ontstaan. Door deze algen en schimmels wordt de levensduur en het rendement van de zonnepanelen aangetast. Het (laten) plaatsen van vogelwering onder uw panelen is de beste oplossing.

Vogelpoep is schadelijk voor uw zonnepanelen

De meeste vogelpoep op uw dak wordt weggespoeld door de weersomstandigheden. Wanneer vogelpoep onder de zonnepanelen zit, dan wordt het niet weggespoeld door regen. Dit kan grote gevolgen voor uw dak en zonnepanelen hebben. Vogelpoep bevat namelijk verschillende stoffen die schadelijk zijn voor uw zonnepanelen en dak. Met gaas als vogelwering voorkomt u dat vogels zich kunnen nestelen.

Vogelwering zonnepanelen: kies voor gaas!

Op zoek naar vogelwering voor zonnepanelen? Dan zijn er diverse oplossingen te bedenken tegen vogels onder uw zonnepanelen. De goedkoopste oplossing is het bevestigen van gaas onder uw zonnepanelen. Een ander voordeel van gaas is dat dit perfect te bevestigen is op elk dag. Hoe minder vogels in de buurt van uw dak, hoe kleiner de kans op uitwerpselen en vogelnesten onder uw zonnepanelen.

Vogelwering plaatsen zorgt ervoor dat het rendement van de zonnepanelen hoog blijft, maar daarnaast zorgt het ook voor een mooi en schoon dak.

Voordelen van vogelwering voor zonnepanelen

  • Nette en verzorgde uitstraling. Hoe minder vogels op uw dak, hoe minder last van uitwerpselen en nesten op uw dak.
  • Goedkoop. De voordeligste optie om vogels onder uw zonnepanelen te weren is het bevestigen van gaas.
  • Geen geluidsoverlast. Genestelde vogels onder uw zonnepanelen kunnen veel geluidsoverlast veroorzaken. Dit voorkomt u met vogelwering.
  • Hoger rendement. Met de juiste vogelwering voorkomt u vogelnesten onder uw zonnepanelen, waardoor het rendement van uw zonnepanelen hoog blijft.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »

Abonneer op onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.