Menu
0
Snelle verzending.
Altijd lage verzendkosten.
Alles direct uit voorraad leverbaar
27Jul2021
Verticaal tuinieren

Verticaal tuinieren

Plantenrek van gaas voor buiten én binnen

We vinden het heerlijk om met zulk lekker weer in de tuin aan de slag te gaan. Zelf een verticale tuin creëren met een plantenrek van gaas is erg leuk om te doen. Maar wist je dat verticaal tuinieren ook geschikt is voor binnen? Zo past een plantenrek van gaas ook perfect binnen een industrieel interieur.

Stappenplan voor verticaal tuinieren

Vind jij het leuk om in de tuin aan de slag te zijn? Of hou je ervan om creatief bezig te zijn met het inrichten van je woning? Ons idee voor verticaal tuinieren is erg budgetvriendelijk en daardoor nog leuker. Een stuk gaas kun je voordelig in onze webshop bestellen, vervolgens kan je daarvan een plantenrek voor je verticale tuin van maken. Maar hoe doe je dat? Wij leggen het je stap-voor-stap uit.

  • Allereerst is het van belang om te beschikken over een constructie die stevig genoeg is om plantjes en potjes aan op te hangen.
  • Gebruik hout voor het opzetten van een frame waarin de bakjes/potjes kunnen blijven hangen. Dit is gebruikt in onze hoofdfoto. Maar als je het iets kleiner aan wil pakken dan kan het prima met stevig kippengaas.
  • Zorg ervoor dat deze constructie bevestigd kan worden zonder dat de schutting, de muur of het plafond beschadigd raakt.
  • De volgende stap is het aankleden van het plantenrek en dat doe je natuurlijk met de juiste planten. Kies jij voor echte planten of kunststof planten? Een groot voordeel van kunststof planten is dat ze niet van water voorzien hoeven te worden. Ben je van plan om het plantenrek binnen op te hangen? Dan kun je ook kiezen voor droogbloemen.
  • Leuke potjes en andere accessoires kun je eenvoudig toevoegen met behulp van binddraad.
  • Houd er rekening mee dat de verticale tuin niet te zwaar wordt.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »

Abonneer op onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.