Menu
0
Snelle verzending.
Altijd lage verzendkosten.
Alles direct uit voorraad leverbaar
14Jun2022
Schommelplezier

Schommelplezier

De zomer staat voor de deur en dat betekent de tuin op orde maken. De tuinbank staat, de bloemen komen in bloei, maar hoe vermaken de kinderen zich? Met een schommel natuurlijk! Weg van de computer, tablet of telefoon en genieten van de frisse buitenlucht. Alleen of samen op een dubbele schommel, het zorgt hoe dan ook voor stralende gezichten. Wat is er fijner dan spelende kinderen en zelf even heerlijk rustig genieten in de tuin?

Wij bieden 2 type schommels aan. Een enkele schommel waar 1 persoon kan schommelen, genaamd Sophie. Of het dubbele model genaamd Emma. Beide schommels hebben standaard een zitje. Wil je een ander zitje? Kijk dan online, er zijn volop aanbiedingen te vinden. Met een beetje afwisseling wordt de schommel net weer iets leuker!

Maar ook andere attributen kun je aan deze schommel hangen zoals een klimtouw of een autoband. Ook deze artikelen kun je via internet zoeken en bestellen.

Door de verstevigde dwarsbalk hoef je je geen zorgen te maken over de veiligheid. Het is niet nodig om de schommel in de grond te bevestigen. Montage tijd is circa 1 uur. Hoe leuk is dat, 1 uur monteren en jaren plezier met schommelen.

We hebben twee schommels voor je geselecteerd. De enkele schommel Sophie en de dubbele schommel Emma. Vragen over montage of andere vragen? Uiteraard geen probleem, we helpen je graag. Veel schommelplezier en geniet van de zomer! 

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »

Abonneer op onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.