Menu
0
Snelle verzending.
Altijd lage verzendkosten.
Alles direct uit voorraad leverbaar
20Dec2022
Ratten in huis voorkomen met gaas: tips en advies

Ratten in huis voorkomen met gaas: tips en advies

Een rat in huis kan zorgen voor slapeloze nachten en een onprettig gevoel in huis. Je wil er dan alles aan doen om te voorkomen dat er meer ratten bij kunnen komen. Door rattengaas te plaatsen voorkom je dat ratten en ander ongedierte je woning binnen kunnen komen. Dit gaas is eenvoudig te plaatsen en is jarenlang effectief. Je hoeft niet in de weer te gaan met rattengif of andere rattenvallen. Eenmaal geplaatst kunnen ratten niet langs het gaas en daardoor niet naar binnen. Het gaas is zeer stevig waardoor ratten hier niet doorheen kunnen knagen.  

Hoe kun je rattengaas zelf aanbrengen

Het zelf aanbrengen van rattengaas is eenvoudig. Het neemt wat tijd in beslag, maar uiteindelijk heb je er veel voordelen van. Het enige wat je nodig hebt om aan de slag te gaan is een stevige schaar of ijzerknipper. Een rolmaat, een plamuurmesje en kit. Je maakt het gaas op maat door middel van de ijzerknipper of schaar en zet dit vast voor een opening in huis. Dit kunnen ventilatiegaten zijn maar ook openingen bij een hemelafvoer. Om het gaas stevig vast te zetten breng je kit aan. Op die manier zijn openingen gedicht waardoor ratten, muizen en ander ongedierte niet meer naar binnen kunnen komen. 

Een effectief middel waar je jarenlang vooruit kunt

Het is eenvoudiger om rattengaas te plaatsen en nooit last te hebben van ratten in huis, dan dat je het probleem moet bestrijden. Niemand wil ratten in huis of op de zaak. Ze kunnen ziektes met zich meebrengen of aan je meubels gaan knagen. Daarnaast is het ook een naar idee dat er ratten in je huis rondlopen. Om ze buiten de deur te houden is rattengaas een zeer effectief middel waar je jarenlang van kunt profiteren. Bij het plaatsen van rattengaas kun je langs het huis lopen om iedere opening of iedere kier te dichten met rattengaas. Zo kunnen ratten, muizen en andere ongedierte je huis niet binnenkomen.  

Voorkom ongedierte en insecten in je huis

Er zijn diverse soorten gaas te koop. Wanneer je het hele huis wilt voorzien van gaas kun je een grote rol aanschaffen. Hiermee kun je iedere kier en iedere opening in huis dichten. Muizen en ratten hebben maar een hele kleine opening nodig om binnen te komen. Zeker in de koudere maanden zoeken ze onderdak in de warme huizen. Voorkom dat dit ongedierte bij jou binnenkomt door te werken met rattengaas. Je hoeft niet in de weer met giftige bestrijdingsmiddelen en na het aanbrengen van het gaas kun je hier jarenlang mee vooruit. Zo kun je met een gerust gevoel slapen 's nachts.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »

Abonneer op onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.