Menu
0
Snelle verzending.
Altijd lage verzendkosten.
Alles direct uit voorraad leverbaar
07Jul2020
Omheining voor de hond: ideaal voor op de camping!

Omheining voor de hond: ideaal voor op de camping!

Door: PimReacties: 0

Omheining voor de hond: ideaal voor op de camping!

Een verplaatsbare omheining voor de hond is natuurlijk ideaal voor op de camping of voor onderweg. Je wilt natuurlijk een omheining die je gemakkelijk kunt meenemen, weinig ruimte in beslag neemt en eenvoudig neer te zetten is. In onze webshop vind je dit afrasteringsnet met paaltjes. Ideaal voor het maken van een omheining voor de hond.

 

Afrasteringsnet als omheining voor de hond 

Oorspronkelijk werden afrasteringsnetten vooral gebruikt als omheining voor schapen, echter heeft men de laatste jaren ontdekt dat zo’n afrasteringsnet de perfecte omheining is voor de hond. Een omheiningsnet wordt vooral op de camping steeds vaker toegepast als omheining voor de hond.

 

Eenvoudig in gebruik

Het handige van de afrasteringsnet met paaltjes in ons assortiment is dat het gemakkelijk verplaatsbaar is en ook als bagage weinig ruimte inneemt. Het afrasteringsnet in ons assortiment heeft een lengte van 15 meter en een hoogte van 65 centimeter. Verder heeft het net 5 palen en een enkele grondpen. Ideaal te gebruiken als omheining voor de hond om zorgeloos te kunnen kamperen. Je hoeft niet meer bang te zijn dat je hond wegloopt bij de tent of caravan.

 

Verplicht aan de lijn op de camping?

Zeker als je meerdere honden meeneemt naar de camping dan is een omheining ideaal. Honden moeten op de camping verplicht aan de lijn. Bij 1 hond is dat nog wel te doen door een lange lijn vast te maken aan een grondpen. Maar bij meerdere honden is dit erg lastig en gaan de lijnen continu door elkaar. Dat is natuurlijk erg vervelend. Een afrasteringsnet met paaltjes hoef je enkel uit te rollen om er vervolgens een omheining mee te maken, zodat je honden netjes bij de tent, camper of caravan blijven. Een voordeel voor de honden is dat ze lekker kunnen rondlopen op de kampeerplek.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »

Abonneer op onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.