Menu
0
Snelle verzending.
Altijd lage verzendkosten.
Alles direct uit voorraad leverbaar
06Dec2022
Muizen weren: zo gebruik je gaas tegen muizen

Muizen weren: zo gebruik je gaas tegen muizen

Een effectieve manier om muizen en ratten buiten de deur te houden is met muizengaas. Heb je een muis in je huis of op de zaak gevonden? Dan wil je er alles aan doen om deze te verjagen. Het is ook vooral belangrijk dat je ervoor zorgt dat er geen nieuwe muizen of ratten bij kunnen komen. Door muizengaas te plaatsen blijven muizen en ratten buiten. Dit gaas is zo ontwikkeld dat ze er niet doorheen kunnen bijten waardoor ze buiten blijven. Het gebruiken van muizengaas heeft als voordeel dat je geen gif hoeft te gebruiken om de muizen of ratten buiten te houden.

Een milieuvriendelijke en duurzame oplossing tegen muizen

Het zelf plaatsen of laten plaatsen van muizengaas zorgt ervoor dat muizen niet naar binnen kunnen komen. Na het plaatsen van muizengaas kun je hier jarenlang van profiteren. Hierdoor is dit een goede investering waar je geen omkijken meer naar hebt. Muizengaas plaats je bij kleine kieren en openingen in de woning. Muizen kunnen namelijk al naar binnen door een kiertje van 5 millimeter en ratten hebben genoeg aan 1,5 centimeter om binnen te komen. Door het strategische plaatsen van muizengaas kun je het ongedierte buiten de deur houden zonder dat je muizenvallen of gif hoeft te plaatsen.

De voordelen van anti muizengaas

Muizengaas hoef je slechts eenmalig te plaatsen voor een effectieve wering van muizen. Het gaas gaat jarenlang mee en voorkomt dat muizen of ratten je woning kunnen betreden. Ook hoef je geen gif te gebruiken om de muizen te weren. Dit gif kan zeer gevaarlijk zijn wanneer je huisdieren of kleine kinderen in huis hebt. Daarnaast is het ook niet milieuvriendelijk. Door eenmalig te investeren in muizengaas en dit rondom de woning te plaatsen, hoef je je geen zorgen meer te maken over muizen en ratten. Met dit gaas komen ze de woning met geen mogelijkheid meer binnen. 

Waar dien je het muizengaas te plaatsen?

Veel huizen zijn voorzien van ventilatiegaten die open moeten blijven voor een goede ventilatie in huis. Oudere huizen kunnen wat kiertjes en scheuren hebben. Beide zijn uitgelezen kans voor muizen en ratten om binnen te komen. Door hier gaas voor te plaatsen voorkom je dat het ongedierte je huis binnen kan komen. Het aanbrengen van het gaas is eenvoudig en na plaatsing heb je er jarenlang geen omkijken meer naar. Naast dat muizengaas effectief muizen buiten de deur houdt, zorgt het er ook voor dat wespen en andere insecten buiten de deur blijven.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »

Abonneer op onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.