Menu
0
Snelle verzending.
Altijd lage verzendkosten.
Alles direct uit voorraad leverbaar
19Dec2023
Hekwerk of schutting

Hekwerk of schutting

Is het tijd om de tuin onder handen te nemen en twijfel je of je een hekwerk of een schutting moet plaatsen? Ondanks dat zowel een hekwerk als schutting van geweldige kwaliteit is, kan iedereen toch zo zijn voorkeur hebben. Ben jij benieuwd wat het beste bij jouw tuin of grond past? Lees dan snel verder.

Hekwerk of schutting: wanneer kies je voor wat?

Het doel van het hekwerk en een schutting is hetzelfde, het afschermen van jouw grond. De manier hoe ze dit doen is echter iets anders. Een hekwerk maakt gebruik van een open metalen samenstelling waar veelal doorheen gekeken kan worden. Een schutting maakt gebruik van bijvoorbeeld houtplaten die zorgen dat er volledige privacy is. De schutting is hierdoor bij de meeste huiseigenaren de grote favoriet. Het voorkomt namelijk dat mensen in jouw tuin kunnen kijken en het beschermt jouw tuin ook een beetje tegen heftige wind. Toch kan je hetzelfde resultaat ook met een hekwerk krijgen. Dan plaats je bijvoorbeeld een heg voor het hekwerk. Na een aantal jaren zal deze volledig zijn dichtgegroeid en geniet jij ook van volledige privacy.

Kan ik beide gebruiken in de tuin?

Het is zeker mogelijk om beide te combineren in de tuin. Veel mensen kiezen zelfs voor deze optie. Hoe gaat dat precies in zijn werking? Men kiest bijvoorbeeld voor een mooie houten schutting rondom het terras of rondom de plekken waar ze volledige privacy willen krijgen. Rondom de andere plekken, bijvoorbeeld dieper in de tuin, wordt de schutting omgezet naar een hekwerk. In dat geval kan je nog steeds kiezen voor een sierlijk hekwerk of om voor het hekwerk planten en bomen te zetten. Wanneer je een groot grondstuk hebt die je met afscheiding moet vullen is het gebruiken van hekwerk of de combinatie van hekwerk met schutting vaak een ideale oplossing.

Meer dan genoeg keuze

Voor ieder vraagstuk is wel een geschikte oplossing te vinden. Dat weten wij bij Giga Gaas als geen ander. Bij ons vindt je allerlei mogelijkheden om je eigen hekwerk samen te stellen maar vind je ook sierlijke oplossingen voor gaasoplossing voor de hond of rond de vijver. Op zoek naar een passende sierlijke tuinpoort voor bij jouw schutting? Ook dat hebben ze in het assortiment.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »

Abonneer op onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.