Menu
0
Snelle verzending.
Altijd lage verzendkosten.
Alles direct uit voorraad leverbaar
28Feb2023
Graszoden leggen? Plaats mollengaas eronder!

Graszoden leggen? Plaats mollengaas eronder!

Is het tijd om nieuw gras in te zaaien of wil jij graag graszoden laten aanleggen? Dan is het tijd om je te verdiepen in de meest effectieve manieren om het gewenste resultaat te behalen. Met behulp van mollengaas wordt er voorkomen dat mollen naar de oppervlakte van jouw gazon kunnen komen en vervolgens jouw gazon kapot maken. Het is dus een effectief hulpmiddel die jouw gazon zo perfect mogelijk houdt. Wij, van Giga Gaas, hebben een mooi assortiment aan producten voor jouw gazon. In dit artikel leggen we graag uit wat de voordelen van mollengaas zijn.

Wat zijn de voordelen van mollengaas?

Er zijn verschillende redenen waarom mollengaas een geschikt product is om onder jouw gezin te leggen. Allereerst is het ontworpen om een probleem tegen te gaan waar veel mensen tegenaan lopen. Dat is namelijk de mollen die het gazon vernielen. De mollen komen namelijk vanuit de grond naar de vlakte. Dit creëert verschillende zandhopen die niet alleen erg zichtbaar zijn, maar die ook jouw gazon of graszoden vernielen. Met behulp van het mollengaas voorzie je jouw gras van een diervriendelijke oplossing tegen het opduiken van mollen. Dit betekent dat het de mollen of andere dieren geen pijn zal doen. Het zal ze simpelweg het idee geven dat ze er niet kunnen graven. Een ander voordeel is dat het makkelijk te installeren is. Zodat het op de gewenste plekken is aangebracht kan je er vanuit gaan dat het jarenlang mee zal gaan. Om te zorgen dat het voor ieder oppervlakte geschikt is, is het te vinden in verschillende afmetingen.

Is mollengaas lastig te plaatsen?

Een belangrijke vraag die mensen hebben voordat ze het mollengaas aanschaffen, is of het makkelijk te installeren is. Je wilt immers van tevoren weten wat voor werk erbij komt kijken en of dit het waard is. Gelukkig kost het niet veel tijd of geld om het mollengaas aan te brengen. Zodra jij jouw mollengaas in huis hebt, rol je allereerst het gaas uit op de plekken waar jouw gazon gaat komen. Mocht je nog meer zekerheid willen dat de mollen niet in jouw gazon komen, dan is het aan te raden om het mollengaas rondom het toekomstige gazon voor minimaal 1 meter en 20 centimeter verticaal in de grond te plaatsen. Wanneer je graszoden aanbrengt, dan leg je deze simpelweg bovenop het mollengaas. Wil jij gras inzaaien? Dan zet je het mollengaas stevig vast met grondpennen en zaai je vervolgens het graszaad erover heen.

Het bestellen van mollengaas

Ben jij overtuigd van de werking van mollengaas en wil jij graag het gaas aanbrengen onder jouw toekomstige gazon? Dan hebben wij een uitstekende kwaliteit van mollengaas online staan. Het heeft een afmeting van 2 meter breedte en heeft een maas afmeting van 16 x 19 mm. De afmetingen van dit gaas zorgen ervoor dat je zo min mogelijk tegen een overlap te maken krijgt.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »

Abonneer op onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.