Menu
0
Snelle verzending.
Altijd lage verzendkosten.
Alles direct uit voorraad leverbaar
09Feb2021
Goedkope omheining voor uw hond

Goedkope omheining voor uw hond

Hoe fantastisch zou het zijn als uw honden vrij rond kunnen lopen in uw tuin of op uw terrein? Met een omheining hoeft u zich geen zorgen te maken dat uw hond wegloopt. Er zijn verschillende mogelijkheden om een omheining voor de hond te creëren. De goedkoopste optie is om te kiezen voor houten palen met gaas. Echter kunt u ook kiezen voor een staafmat hekwerk of elektrische afrastering. Lees hieronder meer over de verschillende opties.

Houten palen met gaas

De meest goedkope omheining voor de hond kunt u creëren door houten palen in de grond te plaatsen en daartussen gaas te spannen. Op deze manier kunt u goedkoop een omheining maken dat ook nog eens erg goed past in een landelijke omgeving. Zoals bijvoorbeeld uw tuin. De houten palen kunnen eenvoudig handmatig geplaatst worden, vervolgens is kan het gaas aangebracht worden op deze palen. Om het strak te spannen en ondersteuning te bieden is het nodig om boven- en onderaan spandraad te spannen.

Als u kiest voor een hondenomheining dat bestaat uit houten palen met gaas, dan kunt u deze geheel naar wens aanpassen. Zo heeft u keuze uit meerdere kleuren, hoogtes en verschillende maaswijdtes gaas. Eventueel is het zelfs mogelijk om toegangspoorten te plaatsen.

Staafmat hekwerk

Een stalen hekwerk met stalen palen met daartussen staafmat gaaspanelen is een ander soort omheining die ook geschikt is voor honden. Dit type honden omheining heeft een strakke uitstraling. Ook deze is gemakkelijk zelf te plaatsen. Allereerst moeten de stalen palen geplaatst worden, om vervolgens de staafmat gaaspanelen ertussen te monteren. Dit hekwerk wordt geleverd in verschillende kleuren, zoals groen, zwart en grijs. Verder heeft u de keuze uit verschillende hoogtes en maaswijdtes.

Elektrische afrastering niet voor de hond

Als u op zoek bent naar een goedkope omheining voor uw hond, dan is een elektrische afrastering wellicht ook eens door uw hoofd gegaan als optie. Ondanks dat een elektrische afrastering met een korte puls spanning ongevaarlijk is voor uw hond, en enkel een zeer korte puls veroorzaakt door spanning geeft, is dit niet de ideale oplossing. Elektrische afrastering adviseren wij eigenlijk met name voor weide dieren zoals schapen en paarden. Voor een elektrische afrastering heeft u een schrikdraadapparaat nodig. Wij hebben meerdere schrikdraadapparaten in ons assortiment die geschikt zijn voor elektrische omheining. 

Heeft u vragen over de mogelijkheden van goedkope afrastering voor een hond? Stuur ons een mailtje.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »

Abonneer op onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.