Menu
0
Snelle verzending.
Altijd lage verzendkosten.
Alles direct uit voorraad leverbaar
06Nov2023
Gaaspaneel bevestigen

Gaaspaneel bevestigen

Is het tijd om het hekwerk te plaatsen in jouw tuin? Dan is het belangrijk om stapsgewijs te werk te gaan. Zo weet je zeker dat je de klus perfect klaart. Ondanks dat het geen ingewikkelde klus is, wil je voorkomen dat je aan het eind van het plaatsen van het hekwerk kijkt naar een schots en scheve wand. Wij leggen je daarom graag uit hoe je aan deze klus begint. Zo kun jij met een gerust hart aan de klus beginnen en kan je uitkijken naar een geweldig eindresultaat.

Wat heb je nodig?

Zorg allereerst dat je alle benodigdheden in huis hebt voordat je aan de klus begint. Een goede voorbereiding is het halve werk. Meet allereerst op hoe breed en hoog bijvoorbeeld de poort moet zijn. Haal vervolgens de palen in huis die zorgen dat jouw hekwerk netjes recht blijft staan. Zowel ronde of vierkante buizen zijn een optie. Met behulp van een grondboor maak je de gaten voor de palen. Vergeet ook niet om draadpaneelklemmen aan te schaffen met schroeven. Als laatste heb je ook een accuboormachine nodig waarmee je alle draadpaneelklemmen snel en makkelijk vast maakt aan de palen.

Het bevestigen van het gaaspaneel

Heb jij alle benodigdheden in huis gehaald? Dan is het tijd voor het echte werk. Begin met het boren van de gaten voor de palen. Gebruik hier de grondboor voor. Plaats in de gaten de palen. Vervolgens breng je het gaas aan. Dit maak je aan beide palen vast met behulp van de draadpaneelklemmen. De hoeveelheid klemmen die je nodig hebt hangt deels af van de hoogte van jouw palen, maar wij raden altijd standaard drie klemmen aan. Bevestig eentje aan de bovenkant, eentje in het midden en eentje aan de onderkant. Met behulp van de accu boormachine draai je deze stevig vast, zodat jouw hekwerk stevig blijft staan, zelfs bij de meeste sterke windvlagen. Mocht het gaaspaneel te breed zijn? Dan knip je het resterende deel af met behulp van een draadknipper.

Het aanschaffen van de juiste gaaspanelen

Zoals je hierboven hebt kunnen lezen is het plaatsen van een schutting van gaaspanelen geen ingewikkelde taak. Het is echter wel belangrijk dat je gestructureerd te werk gaat en dat je de juiste materialen gebruikt. Hoe beter de kwaliteit van jouw schutting is, hoe langer de levensduur is.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »

Abonneer op onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.