Menu
0
Snelle verzending.
Altijd lage verzendkosten.
Alles direct uit voorraad leverbaar
22Sep2020
Gaas voor klimplanten

Gaas voor klimplanten

Gaas voor klimplanten voor een groene tuinafscheiding

Wil je een groene afscheiding in de tuin creëren? Dan heb je keuze uit draadpanelen, draadschermen en gaas op rol. Laatstgenoemde oplossing is misschien niet de stevigste, maar wel de goedkoopste oplossing. Terwijl een draadpaneel door de stevigheid beter geschikt is voor een klein oppervlak. In dit artikel vertellen we meer over wat de beste oplossing is voor klimplanten in de tuin.

Wanneer is gaas op rol de beste oplossing?

Bij het maken van een groene tuinafscheiding van 20 meter is gaas een voordelige oplossing. Het spannen van schapengaas, of een ander soort gaas op rol, om klimplanten tegenaan te laten groeien is een goedkope oplossing voor een groene tuinafscheiding. Dit bespaart veel geld ten opzichte van dure draadpanelen.

Wanneer is een draadpaneel de beste oplossing?

Wil je een kleine afscheiding met klimplanten in je tuin creëren? Dan is het kiezen voor een draadpaneel van bijvoorbeeld 1x2 meter de beste oplossing. Een draadpaneel is erg stevig en gemakkelijk te plaatsen. Zeker als je een klein oppervlak wilt laten begroeien met klimplanten is een draadpaneel of draadscherm een goede keuze. Als er een langere tuinafscheiding met klimplanten gecreëerd moet worden is gaas op rol een goedkopere oplossing met hetzelfde effect.

Steungaas of klimgaas kopen?

Ook als je op zoek bent naar steungaas of klimgaas om bijvoorbeeld plantjes in de moestuin tegenop te laten groeien is ons gaas uitermate geschikt. Je ziet regelmatig dat mensen kiezen voor polyethyleen gaas, echter moet dit heel goed gespannen worden op stevige palen. Tuingaas is van zichzelf al stevig genoeg om de klimplantjes te ondersteunen. Ook kan je het gaas gemakkelijk verplaatsen.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »

Abonneer op onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.