Menu
0
Snelle verzending.
Altijd lage verzendkosten.
Alles direct uit voorraad leverbaar
08Mar2022
Gaas in haag tegen ongedierte

Gaas in haag tegen ongedierte

Plaats gaas in je haag tegen ongedierte

Je hebt ontzettend veel last van ongedierte in je tuin en je wordt er helemaal gek van. Na het plaatsen van een nieuwe haag is het er niet beter op geworden en heb je nog meer ongedierte die daar graag omheen graven. Je hebt online al het internet afgestruind om te kijken wat er eventueel aan te doen valt. Een van de dingen die zouden kunnen helpen is het plaatsen van je gaas in je haag, maar hoe doe je dit precies? Lees hieronder meer over het plaatsen van gaas in je haag om ongedierte op afstand te kunnen houden.

In welke haag kun je gaas plaatsen?

In vrijwel elke haag kun je gaas plaatsen, het beste is het wel om gaas te plaatsen onder een haag die je net gaat aanleggen. Dan kan de haag namelijk om het gaas heen groeien en zie je hier na een flinke tijd niets meer van omdat het gaas dan compleet vergroeid is in de haag. Kies voor dikker tuingaas om te zorgen dat het voor lange tijd mee kan gaan en dat je er niet na een aantal jaren niets meer aan hebt en al het ongedierte zich weer vogelvrij rondom jouw haag kan bewegen.

Hoe plaats je gaas in je haag?

Ben je van plan om een nieuwe haag aan te leggen? dan kun je het gaas direct langs de heg plaatsen. Graaf een geul en sla vanaf het begin tot het einde van de plaats waar de haag moet komen paaltjes in de grond op een kleine afstand van de plaats waar de haag komt. Daarna span je een draad tussen de paaltjes en hier langs span je dus eenvoudig het gaas. Plaats dit gaas ongeveer een halve meter boven de grond en 20 cm onder de grond om de grootste kans te hebben om het ongedierte tegen te houden. Laat het gaas op de bodem naar buiten flappen en zet de planten of haag hiernaast. Als een dier dan een gat onder de haag wilt graven, komen ze uit op de flap gaas en komen ze niet verder omhoog.

Er is dus zeker wat mogelijk om ongedierte weg te houden van je haag of mooie planten. Gaas lijkt vooralsnog de beste oplossing om ongedierte op veilige afstand van je mooie tuinafscheiding te houden en te zorgen dat je er nog jaren plezier aan beleefd.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »

Abonneer op onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.