Menu
0
Snelle verzending.
Altijd lage verzendkosten.
Alles direct uit voorraad leverbaar
13Oct2020
Boomkorf voor boombescherming

Boomkorf voor boombescherming

Maak zelf een boomkorf van gaas voor boombescherming

Zoek je low budget boombescherming? Dan is het zelf maken van een boomkorf van dassen- of nertsengaas een voordelige oplossing. Door van dit type gaas een boomkorf te maken kan je de boom beschermen tegen schapen, konijnen, ezels, geiten en noem zo maar op.

 

Boombescherming van gaas

Bij bovengenoemde dieren is er geen grote of extreem stevige constructie nodig om de boom te beschermen. Het gebruik van prikkeldraad raden wij af, omdat dieren zich daaraan kunnen bezeren. Vaak is dassengaas genoeg om de boom voldoende te beschermen tegen schapen en andere kleine dieren.

 

Zelf een boomkorf maken

Bij het zelf maken van een boomkorf heb je eigenlijk de keuze uit twee verschillende constructies. De meest gekozen constructie is het maken van een boomkorf met 1 paal. Vaak is deze constructie stevig genoeg en ook het meest kostenefficiënt.

 

Bij het maken van een boomkorf constructie met 1 paal heb je nodig: 1 houten paal met een lengte van 2,5 meter en stevig dassengaas. Je begint met het plaatsen van de houten paal, dit mag vlak naast de boom. Zet de paal ongeveer 70 centimeter diep in de grond. Vervolgens kan het dassengaas met krammen rond de boom en aan de houten paal vastgemaakt worden.

 

Mocht je merken dat deze zelfgemaakte boomkorf niet stevig genoeg is? Dan adviseren wij om dezelfde constructie te maken, maar dan met 3 houten palen rondom de boom. In de meeste gevallen echter is een zelfgemaakte boomkorf met 1 houten paal stevig genoeg om te dienen als boombescherming.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »

Abonneer op onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.