Prikkeldraad

Sorteer op:

Deze rol prikkeldraad heeft een totale lengte van 100 meter.
€24,95
Scheermesprikkeldraad 10m/50cm NATO Concertina Cross. Razor Wire
€39,95
Scheermesprikkeldraad 10m/73cm NATO Concertina Cross. Razor Wire
€59,95
Scheermesprikkeldraad 10m/98cm NATO Concertina Cross. Razor Wire
€79,95
Prikkeldraad - Puntdraadhouder schuin
€6,99
Prikkeldraad - Puntdraadhouder recht
€6,99

Prikkeldraad kopen

Prikkeldraad wordt vooral gebruikt om dieren binnen een omheining te houden of ongenode gasten buiten te houden. Door prikkeldraad op drie verschillende hoogtes tussen palen te spannen maakt u een effectieve afzetting. Prikkeldraad is gespannen ijzerdraad met weerhaken. 

In ons assortiment vindt u rollen met verschillende lengtes. Van 100 meter tot 500 meter per rol prikkeldraad. Prikkeldraad, ook wel puntdraad genoemd, is verzinkt ijzerdraad voorzien van puntige weerhaken. Deze weerhaken kunnen lelijke wondjes veroorzaken bij alles en iedereen die er doorheen probeert te komen. Bent u op zoek naar scheermes prikkeldraad? Ook dan heeft u bij ons ruime keuze!

Prikkeldraad voor extra veiligheid

Voor afrastering van weilanden met vee wordt er vaak gekozen voor prikkeldraad. Dit draad zorgt ervoor dat dieren binnen de afrastering blijven en ongenodigde gasten moeilijker het weiland binnen kunnen. Ook wordt prikkeldraad vaak gebruikt boven een hekwerk voor extra veiligheid. Een (hoog) hekwerk biedt op zich al veiligheid, maar nog steeds kan erover heen geklommen worden. Met prikkeldraad bovenop het hekwerk wordt het een stuk lastiger. Prikkeldraad bovenop een hekwerk wordt dan ook veel gebruikt om inbrekers te weren.

Afrastering met prikkeldraad

Als u een afrastering wilt maken met prikkeldraad dan komt u met alleen draad niet zo ver. Daarom vindt u in onze webshop ook palen waartussen u het prikkeldraad kunt spannen. Zo hebben wij ronde palen, geïmpregneerde en gecreosoteerde palen. Ook alle benodigde accessoires om het draad aan de palen te bevestigen vindt u ons assortiment. Al het prikkeldraad in ons assortiment is direct uit voorraad leverbaar. Ook betaalt u bij ons lage verzendkosten en profiteert u van een snelle levering. Online prikkeldraad kopen doet u bij Giga-Gaas.nl!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x