Vierkante palen in verschillende lengtes en diktes

Sorteer op:

Vierkante Palen Hout geïmpregneerd 6x6x300
€8,95
Vierkante Palen Hout geïmpregneerd 8x8x300
€14,95
Vierkante Palen Hout geïmpregneerd 10x10x200
€15,95
Vierkante Palen Hout geïmpregneerd 8x8x200
€8,95
Vierkante Palen Hout geïmpregneerd 10x10x300
€19,95
Vierkante Palen Hout geïmpregneerd 6x6x200
€5,95
Vierkante Palen Hout geïmpregneerd 8x8x150
€7,95

Vierkante houten geimpregneerde palen kopen

Bent u op zoek naar vierkante palen? In ons assortiment vind u veel verschillende soorten en maten. De vierkante palen in ons assortiment zijn geschikt voor veel verschillende toepassingen, zo kunnen de palen bijvoorbeeld gebruikt worden als afrasteringspalen, tuinpalen, boompalen weidepalen of tuinhuis omheining. Daarnaast zijn deze vierkante palen ideaal voor het gebruik bij het neerzetten van een overkapping aan uw huis.

Hoe plaats ik deze palen?

Het plaatsen van vierkante houten palen is erg gemakkelijk. Met een grondboor kunt u gemakkelijk de palen in de grond plaatsen. Als u de palen extra stevig wilt plaatsen, dan kunt u ze ook nog ingieten in beton. Hou er wel rekening mee dat u bij het vervangen of verwijderen van de palen extra werk heeft. Het is in ieder geval van belang dat u de palen voor ongeveer een derde deel in de grond plaatst. Wilt u dus een hoogte van 230 bereiken, kies dan voor 300 cm paal.

Duurzame houten palen

In ons assortiment vindt u enkel geïmpregneerde palen. Deze zijn gemaakt van een naaldhout dat bekend staat om de duurzaamheid. Zelfs bij bodemcontact gaan deze vierkante palen jarenlang mee.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x