opc_loader

Over ons

Giga-Gaas.nl verkoopt verschillende soorten gaas en toebehoren.

Zo kunt u bij ons terecht voor onderandere Schapengaas, Tuingaas, Dassengaas, kruiwagens, Kippengaas & Volieregaas etc.
Naast deze verschillende soorten gaas verkopen wij ook draadkrammen en zijn wij constant bezig met het uitbreiden van ons assortiment. Zo proberen wij u te voorzien in uw behoefte naar diverse soorten gaas.

Wij zijn een dochteronderneming van een importbedrijf, ons gaas wordt rechtstreeks vanuit de fabriek in het buitenland aan ons verzonden, hierdoor kunnen wij onze producten voor zeer scherpe prijzen aanbieden.
Wij verzenden uw bestelling tegen redelijke verzendkosten, ook kunt u ervoor kiezen om uw bestelling zelf op afspraak af te halen.

Bij Giga-Gaas.nl kunt u betalen met iDeal, indien u ervoor kiest uw bestelling zelf op te halen dan kunt u (gepast) contant betalen of pinnen.

Giga-Gaas biedt u de mogelijkheid uw bestelling af te halen bij onze opslag in Doesburg (Tijdens kantooruren). Het voordeel van afhalen is dat u geen verzendkosten betaalt en een korting van 10% krijgt op uw gehele bestelling!

Onze opslag bevindt zich in het buitengebied van Doesburg.

Winkelwagen
Pallet randen kopen?

Wij verkopen ook palletranden en pallets in verschillende formaten! Supersnel geleverd in heel NL en BE - Ook per stuk te koop!

www.palletranden.nl

Kachel (artikelen) kopen?

Onze kachel rubriek is verhuisd naar onze spik splinter nieuwe website:

www.woodburner.nl