Muizengaas

Sorteer op:

Muizengaas Rattengaas 6x6mm 100cm hoog 25m Rol Verzinkt
€144,95
Artikel kan niet worden afgehaald in de winkel - alleen online te koop - Snelle levering!
€34,95
Muizengaas Rattengaas 6x6mm 0,8mm 100cm x 25m Verzinkt
€139,95
Artikel kan niet worden afgehaald in de winkel - alleen online te koop - Snelle levering!
€97,50
Muizengaas Rattengaas RVS 6x6mm 0,7mm 100cm x 10m
€124,95
Muizengaas Rattengaas RVS 6x6mm 0,7mm 100cm x 25m
€237,50
Artikel kan niet worden afgehaald in de winkel - alleen online te koop - Snelle levering!
€119,95
Artikel kan niet worden afgehaald in de winkel - alleen online te koop - Snelle levering!
€79,95

Muizenoverlast voorkomen

Wist u dat een muis slechts een klein gaatje nodig heeft om naar binnen te komen? Het buiten de deur houden van muizen is dan ook erg lastig. Muizenoverlast is een veelvoorkomend probleem. Als ze eenmaal binnen zitten dan moet u ze bestrijden, maar beter kunt u voorkomen dat ze binnenkomen.

Effectief muizen weren met gaas

Een effectieve manier om muizen te weren is muizengaas. Loop een rondje om uw huis om te controleren op kleine openingen. Veel huizen hebben ventilatievoegen die open moeten blijven voor de ventilatie in de spouw. Deze stootvoegen kan u gemakkelijk dichtmaken met muizengaas. U kan het gaas gemakkelijk op maat knippen van elk formaat stootvoeg. Ook bij dilatatievoegen kan muizengaas gebruikt worden om muizen te weren. Dit doet u door het gaas wat verder in de voeg te drukken. Als u muizen buiten wilt houden is het afdichten van openingen met muizengaas absoluut het meest effectief.

Waarom muizengaas gebruiken?

Anti muizengaas is de meest duurzame oplossing bij muizenoverlast. Door muizen te weren en de toegang af te sluiten zorgt u ervoor dat er minder muizen binnenkomen. Het gebruik van giftige bestrijdingsmiddelen wordt hierdoor teruggedrongen. Zonder genoeg wering blijft u bezig met het bestrijden van muizen. Muizengaas is een duurzame oplossing bij muizenoverlast.

Het gebruiken van muizengaas is erg gemakkelijk. Houd het gaas tegen de voeg en knip deze met een kniptang of ijzerschaar op maat. Vervolgens is het een kwestie van het gaas met een schroevendraaier of plamuurmes in de voeg te stoppen. Zo simpel is het weren van muizen met anti muizengaas.

Wat zijn de voordelen van muizengaas?

  • Goedkoopste oplossing voor het weren van muizen. Zo is muizengaas veel goedkoper dan de bekende spouwsafe of bijenbekjes
  • Het aanbrengen is erg gemakkelijk
  • Muizengaas is ook effectief tegen hommels, bijen en wespen
  • U ziet het gaas bijna niet zitten, doordat u het gaas verder in de stootvoeg kan stoppen

Muizengaas kopen

Muizen op afstand houden door middel van muizengaas? Koop bij ons muizengaas van hoge kwaliteit. Ons muizengaas is erg stevig en zorgt ervoor dat de muis niet meer naar binnen kan.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x