Isolatoren

Sorteer op:

Ringisolator
€0,35
Gallagher Ringisolator (100 stuks isolator)
€24,95
Afstand ringisolator 180mm
€0,85
Afstandisolato 180mm - 100 stuks
€74,95
Hoekisolator Rol kunststof
€0,40
Hoekisolator Rol porcelein
€0,75
Hoekisolator Ei-model
€0,75
Zware hoekisolator voor lint tot 40mm met vleugelmoeren
€3,25
Lintisolator tot 40mm
€0,45
Lintisolator tot 40mm op schroef
€0,45
Lintisolator tot 40mm met sluiting
€0,35

Isolatoren voor schrikdraad

Wanneer u ervoor kiest voor een elektrische omheining van uw weiland, dan heeft u naast schrikdraad en afrasteringspalen ook isolatoren nodig. Deze schrikdraad-isolatoren zorgen ervoor dat het stroom wordt geïsoleerd van de houten of metalen afrasteringspalen. Dit voorkomt dat het stroom niet via wegvloeit naar de bodem. In ons assortiment vindt u verschillende soorten isolatoren. Zo hebben wij ring-, draad- en lintisolatoren. 

Welk type afrastering?

Wij hebben in ons assortiment isolatoren voor iedere soort afrastering. Met deze isolatoren kunt u het schrikdraad gemakkelijk aan de afrasteringspalen bevestigen. Dit zorgt er niet alleen voor dat het draad op zijn plek blijft. Het zorgt er namelijk ook voor dat de stroom van de palen wordt geïsoleerd. Dit is nodig om te voorkomen dat de stroom van het schrikdraad of schriklint in de boem wegvloeit. In onze webshop vindt u alles voor de juiste afrastering. Zo hebben wij onder andere: ringisolatoren, hoekisolatoren en lintisolatoren.

Hoek- en tussenisolatoren

Als u isolatoren voor uw afrastering nodig hebt dan heeft u keuze uit twee verschillende soorten: hoekisolatoren en tussenisolatoren. Waarbij hoekisolatoren, zoals de naam al zegt, geschikt om te bevestigen op de hoekpalen van het weiland. Tussenisolatoren zijn geschikt om te bevestigen op de tussenpalen van de afrastering. 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x