opc_loader

Paal Quickfix 200CM Groen (Laatste 13 palen op=op!)

Artikelnr: 17056595
12,00
x
Verzendmethode
Verzenden NL:
19,80
Beschrijving

Paal Quickfix 200CM Groen

Algemene informatie Enkelstaafmat Hekwerk:

Dit Enkelstaafmat hekwerk is een prachtige en stevige paneel afrastering. Deze staat mooi om bijna ieder tuin en is voor veel verschillende doeleinden inzetbaar. Denk hierbij aan tuinafrastering, afrastering om speelvelden, publieke/private buitenruimte of dierafrastering. Het hekwerk is eenvoudig zelf te monteren en kan geplaatst worden met Quickfix palen.

Enkelstaafmat 3D Panelen
De panelen zijn standaard 250 cm breedt en leverbaar in verschillende hoogtes. Ze worden vervaardigd uit verzinkt staaldraad en vervolgens in groen (6005) of zwart (9005) gepoedercoat. Aan een zijde zijn de panelen voorzien van prikkels. Deze kunnen naar boven of onder geplaatst worden. Panelen met horizontale versterkingen. Door het 3D effect extra stevigheid en een mooiere uitstraling.
Nominale hoogte +25mm.
Draaddikte 4mm.
Openingen 200 x 55mm

Quickfix Palen
De panelen worden geplaatst met ijzeren Quickfix palen en kunnen bevestigd worden met Quickfix ijzeren beugels of een Quickfix plastic klem. De palen zijn vervaardigd uit verzinkt staal en vervolgens in groen of zwart gepoedercoat. De Quickfix palen worden kort (met beton) of lang in de grond geplaatst. Tevens kan tm een hoogte van 120cm in een voet op een muur of betonnen ondergrond geplaatst worden. Bij de foto's vindt u een overzicht van benodigde hoogte van paal tov paneel en aantal bevestigingen per paal voor de verschillende paneel afmetingen.

De Quickfix palen zijn tevens te gebruiken voor Tuingaas. Tuingaas met maas 5x10cm met Quickfix ijzeren beugels of een Quickfix plastic klem. Tuingaas met maas 7.5x10cm alleen met een Quickfix plastic klem. Een Enkelstaafmat 3D Paneel is stijf dus heeft niet persee een Schoorpaal nodig, maar bij tuingaas is dit wel aan te raden voor extra stevigheid. Deze kan in de grond geplaatst of gelijk de plaatsing van de palen in een voet op een muur of betonnen ondergrond.   

Winkelwagen
Pallet randen kopen?

Wij verkopen ook palletranden en pallets in verschillende formaten! Supersnel geleverd in heel NL en BE - Ook per stuk te koop!

www.palletranden.nl

Kachel (artikelen) kopen?

Onze kachel rubriek is verhuisd naar onze spik splinter nieuwe website:

www.woodburner.nl