Draadspanners

Sorteer op:

Draadspanner Verzinkt 100mm
€3,95
Draadspanner Verzinkt 120mm
€4,95
Draadspanner Verzinkt 120mm met Kamwiel
€5,95
Draadspanner Geplastificeerd 100mm Groen
€2,95
Draadspanner Geplastificeerd 130mm Groen
€4,95
Spanschroef verzinkt - haak-oog - M12x130
€2,95

Draadspanners

Draadspanners zijn ideaal voor het spannen van schrikdraad, schriklint en schrikkoord. Het is erg belangrijk om de draden of kabels goed te spannen, zodat deze niet gaan hangen. Het gebruik van een draadspanner zorgt voor een optimale werken van de afrastering door de draden goed te spannen. Draadspanners worden gebruikt voor het spannen van schrikdraad, schriklint, schrikkoord, prikkeldraad en ijzerdraad.

Bevestiging van een draadspanner

Het is belangrijk dat een draadspanner goed wordt bevestigd. Er komt veel spanning op te staan. Voor de zekerheid kun je dan ook het beste meerdere draden bevestigen. Het draad aan de draadspanner bevestigen doet u door gebruik te maken van het draaisysteem. Dit systeem geeft voldoende weerstand, waardoor u gemakkelijk het draad strak kunt spannen.

Waarvoor een draadspanner gebruiken?

Een draadspanner is nodig om staaldraad goed strak te kunnen spannen. Bij het afrasteren van een weiland met schrikdraad of prikkeldraad wordt dan ook vaak gebruik gemaakt van een draadspanner. Onze stevige draadspanners zijn geschikt voor allerlei toepassingen. Van agrarisch gebruik tot het spannen van een waslijn.

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x