Bladvangers

Sorteer op:

Bladvanger Voor elke Dakgoot (6m.)
€6,95
boldraadrooster/Bladvanger 2st.
€4,95
Bladvanger Gootdrain Medium Voor Dakgoot 80-110mm
€22,95
Bladvanger Gootdrain Large Voor Dakgoot 100-150mm
€25,95
Bladvanger Gootdrain XL Voor Dakgoot 150-200mm
€24,95

Bladvanger kopen

Last van blad in uw dakgoot of regenpijp? Het gebruik van bladvangers zorgt voor een goede doorloop, waardoor de regenwaterafvoer optimaal blijft werken. Een bladvanger kopen om vervolgens in uw dakgoot of regenpijp te installeren is de oplossing voor een goede regenwaterafvoer. In ons assortiment vindt u regenpijp en dakgoot bladvangers.

Bladvanger regenpijp

Voorkomen dat u regenpijp verstopt komt te zitten? Dan kunt u het beste kiezen voor een boldraadrooster. Dit is een bladvanger die eenvoudig in de regenpijp geschoven kan worden. Een boldraadrooster zorgt voor een eerste filtering om te voorkomen dat de regenpijp verstopt raakt door naalden, bladeren, takken, grind of andere voorwerpen. Voor een duurzame regenwaterafvoer is een regenpijp bladvanger enorm belangrijk. De regenpijp bladvangers in ons assortiment kunt u gemakkelijk zelf monteren.

Bladvanger dakgoot

Elk jaar weer de ladder op voor het reinigen van de dakgoot is verleden tijd met onze bladvangers voor in uw dakgoot. Door een bladvanger op uw dakgoot te monteren hoeft u nooit meer zelf de ladder op om de dakgoten van uw huis te legen. Onze bladvangers zijn op vrijwel alle dakgoten te monteren en zorgen er effectief voor dat bladeren niet in de goot komen. Een bladvanger voor uw dakgoot wordt ook wel een gootdrain genoemd. De bladvangers in onze webshop zijn gemakkelijk te monteren op uw dakgoot.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x