opc_loader

                BEZORGEN & AFHALEN

Verzenden

Zodra wij uw betaling hebben ontvangen voor 12 uur op wekdagen, dan versturen wij uw bestelling nog dezelfde dag. De levertijd binnen Nederland en naar België is 1 werk dag, voor andere landen geldt een levertijd van 2 tot 5 dagen. Palletvracht kan soms iest langer nemen.

Verzendkosten
Tijdens de bestelprocedure rekent de webshop de verzendkosten voor u uit aan de hand van uw bestelling. U ziet de totale kosten dus voordat u definitief betaalt.

Wij verzenden onze producten als pakket of per pallet of komen de bestelling zelf bezorgen. Globaal komt dit op het volgende neer. Producten die onder de 30kg en maximaal 1.60m lang zijn verzenden wij als pakket. Dat zijn de meeste rollen gaas van maximaal 50m.lengte, lichte variant en tot 1.20m hoog. Bundels van 3-8 stuks palen van maximaal 1.60m. gaan ook als pakket.

Producten boven de 30kg. of langer dan 1.60m. worden per koerier, of door ons zelf bezorgd, dus deze kunnen een paar dagen langer duren voordat ze bezorgd worden - u mag ons altijd even bellen wanneer u het beste uitkomt, dan houden we daar zoveel mogelijk rekening mee.

Binnen Nederland
Per (gecombineerd) pakket van maximaal 30kg: €4.95 - met een maximum van €34.95

België

Per (gecombineerd) pakket van maximaal 30kg: €4.95 - met een maximum van €34.95

Rest EU
Op aanvraag.

Afhalen

5% Afhaal Korting wanneer u uw bestelling zelf komt afhalen in ons filiaal in Doesburg! De korting geldt alleen voor onze reguliere prijzen - We kunnen helaas geen extra korting geven op een bestaande aanbieding of op al bestaande staffel kortingen.

Giga-Gaas biedt u de mogelijkheid uw bestelling af te halen bij onze opslag in Doesburg (Tijdens kantooruren).

Het afhalen van uw bestelling is mogelijk tijdens de onderstaande openingstijden. Onze opslag bevindt zich in het buitengebied van Doesburg.

Tijdens het bestelproces heeft u de mogelijkheid om de afhaal optie aan te vinken. Kiest u voor afhalen, dan ontvangt een bevestigingsmail zodra uw bestelling klaar ligt om af te halen.

Betaalwijze
Naast het betalen via overboeking is het voor afhalers ook mogelijk om contant of met de pin te betalen.

Afhaaladres:

Giga-Gaas
(Ingang achterkant van de schuur)
Eekstraat 14
6984AG  DOESBURG
Tel : 0313-410787
E-mail: info@giga-gaas.nl

Openingstijden
9 uur t/m 17 uur  -  Maandag
9 uur t/m 17 uur  -  Dinsdag
9 uur t/m 17 uur  -  Woensdag
9 uur t/m 17 uur  -  Donderdag
9 uur t/m 16 uur  -  Vrijdag
Gesloten - Zaterdag & Zondag

Winkelwagen
Onder de aandacht
Pallet randen kopen?

Wij verkopen ook palletranden en pallets in verschillende formaten! Supersnel geleverd in heel NL en BE - Ook per stuk te koop!

www.palletranden.nl

Kachel (artikelen) kopen?

Onze kachel rubriek is verhuisd naar onze spik splinter nieuwe website:

www.woodburner.nl